Dy lajme nga shkolla

– Kthehet Hasani nga shkolla dhe babai i vet po e pyet atë se çka ka të re në shkollë. Hasani i thotë: – Ka dy lajme, një lajm i mirë dhe një i keq. Lajmi i mirë është se është djegur shkolla, ndërsa lajmi i keq është se kanë ardhur zjarrfikësit dhe i kanë shpëtuar profesorët!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento