Dy gra zbulojnë gabimin fatal

– Ti, si vdiqe?
– E ngrire, i përgjigjet ajo.
– Ah, e tmerrshme, por si është te vdesësh nga ngrirja.
– Ne fillim te kapin te dridhurat, te dhembin gishtat, por pas pak qetësohesh dhe fillon te humbasësh ndjenjat… Po ti si vdiqe?
– Mua me pushoi zemra. Kisha bindjen se burri me tradhtonte dhe vendosa ta kap ne flagrance. Hyra ne shtëpi menjëherë dhe e gjej duke pare televizor. Kërkova gjithandej por asgjë, as ne dhomën e gjumit, ne kuzhine, poshtë krevatit, ne dollap. U ngjita ne katin e dyte as atje. Vendosa te shkoja ne tarrace, por arrita te ngjit vetëm dy shkalle se me pushoi zemra.

Gruaja tjetër i thotë:
– Çfarë fatkeqësie! Nëse do kishe kontrolluar ne frigorifer, sot do ishim te dyja gjalle.

Të ngjashme

Ska komente

Komento