Dy gënjeshtarë

Kanë qenë dy shokë dhe kanë bërë gara se cili po gënjen më shumë.
Njëri i thotë tjetrit: A po i sheh ato dy kodrat?, dje kam ecur nga njëra në tjetrën. Ai tjetri ia kthen: Po të kam parë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento