Dy burra

-Zoti krijoi ne fillim dy burra.
-Per arsye se benin sherr shpesh, u fshehu organet riprodhuese dhe u tha se kush i gjente i pari do te ishte burri tjetri mbetej te ishte gruaja.
-Nuk dihet se si arriti por Adami i gjeti i pari, ndersa Eva i kerkon si e deshperuar dhe sot e kesaj dite.

Të ngjashme

Ska komente

Komento