Dy bukë ju lutem

Derisa po patrullonin dy policë, njëri i thotë tjetrit: A po shkon në furrë të blesh një bukë se kam uri! Ky tjetri shkon në furrë dhe kur të kthehet i thotë: Nëse e di sa bukë kam blerë do të t’i jap të dy bukët…!

Të ngjashme

Ska komente

Komento