Dy budallenjte

Kosta dhe Niko po udhetonin me nje kamion, kur pa pritur ju del nje mbikalim, ku kamioni i tyre nuk mund te kalonte.
Si do ja bejme tani Kosta, e pyet Niko.
Une them te marrim dalten edhe çekiçin edhe ta hajme pak nga lart, ja kthen Kosta
Hypen Kosta dhe fillon nga puna.
Aty ndalon nje shofer i rastit dhe i pyet : Me falni po ç’fare po beni>
Nuk na e merr kamionin nga mbikalimi dhe po e hajme pak nga lart qe te kalojme.
Shoferi: po pse nuk shfryni pak gomat dhe kaloni.
E di qe e ke mire ti, i thote Niko.
Kosta ky zoteria thote qe te shfyjme pak gomat edhe do kalojme.
I thuaj atij budallait, nuk na merr nga lart jo nga posht, ja kthen Kosta.

Të ngjashme

Ska komente

Komento