Dy aktore shkembejne pervoje, si te behesh me Oscar!!!

– Gjeja e pare qe me tha ishte: ‘nese me degjon dhe ben si te them une, te garantoj, e dashur se, maksimumi ne nje vit do te kesh nje Oscar”.
– Dhe?
– Dhe ne fakt ashtu ndodhi.
Me pas kthehet dhe bertet:
– Oscar, beju djal i mire, mos vendos gishtat ne hunde!

Të ngjashme

Ska komente

Komento