Duke shikuar olimpiadën

– Njëherë, Burri dhe gruaja ishin duke shikuar olimpiadën në TV, garën e vrapimit. Gruaja e pyet burrin: Pse po vrapojnë këta?. Burri: Sepse i pari fiton 10 mijë euro. Gruaja: I pari paska arsye, por këta të tjerët jo!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento