Duhanpirësi dhe jo-duhanpirësi

– Kishin qenë dy shokë, njëri që pi duhan dhe tjetri që nuk pi. I thotë ky që nuk pi duhan atij që pi: – Deri tash sa cigare ke pirë?

Me ato para do ta kishe një vilë tënden! Ky që pi duhan ia kthen: – Hajde shkojmë e shohim vilën tënde, pasi që t’i nuk pi duhan!

Të ngjashme

Ska komente

Komento