Dua të blej Ferrari

Njëri donte të blinte një Ferrari, i cili kushtonte 100 mijë euro.

Ky kishte vetëm 99.999 euro dhe shkon te gruaja i thotë: Grua më jep 1 euro se dua të blejë një Ferrari. Gruaja: Ja merri 2 dhe më blej edhe mua një.

Të ngjashme

Ska komente

Komento