Dua gjellen e mire

Në një restorant në Tiranë, Tefa porositi një gjellë me mish. Banakieri donte ta ngacmonte. Mbi supë hodhi vetëm disa kocka. Tefa e shikon dhe pasi nxjerr pasaportën, i thotë kamarierit:

– Unë jam Tefë Palushi, e jo gjenerali i ushtrisë së vdekur.. Prandaj merri këto koca e më sill racionin e mishit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento