Drugdhendësi

Po shikonte drejtori nëpër firmën e tij, dhe ndalet para një punëtori dhe e pyet:
– Dhe, sa tavolina i bën për një ditë?
-Dy, – i përgjigjet punëtori.
– E pashembullt! Unë mund t’i bëj dhjetë- thotë me zemërim drejtori.
– Sigurisht që i bën, sepse ti je drugdhendës. Ndërsa unë jam ekonomist i diplomuar!

Të ngjashme

Ska komente

Komento