Droga

Tre të burgosur në një qeli. I pari ka konsumuar kokainë, i dyti ‘speed’, i treti marihuanë.

I Pari: Po të kishim një lugë kokainë, do të kishim kaluar mbi këto grila dhe do të kishim dalë jashtë.

I Dyti: Po të kishim një lugë speed, me dhëmbë do ta kishim hapur derën dhe do të kishim ikur.

I Treti: Paj, po të kishim një ‘joint’ do të kënaqeshim edhe këtu brenda.

Të ngjashme

Ska komente

Komento