Drejtori i cirkut

Drejtori i cirkut: “Ne kete kafaz, kemi te famshmin leopard te Guatemales……365 njolla, nje per cdo dite te vitit!”
Nga publiku: Po per vitet me 366 dite?
Dhe drejtori i pergjigjet: Ngrija bishtin leopardit, Antonio, dhe tregoji zoterise 29 Shkurtin!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento