Doktorresha

Një burrë shumë i shqetësuar shkon te doktoresha.
Burri:
-Doktoreshë, jam shumë keq.
Doktoresha:
-Më thoni çfarë ju shqetëson?
Burri:
Dua që të bëj seks 24 orë, kudo që të jem. Çfarë mund të më jepni?…
Doktoresha pasi mendohet pak ia kthen:
-Unë mund të të jap ushqim, strehë dhe 1000 euro në muaj, më shumë, më vjen keq por s’mundem…
Je i kenaqur me kaq ?

Të ngjashme

Ska komente

Komento