Doktori me pacientin

– Doktori: Kam një lajm të keq dhe një shumë të keq. Pacienti: Më trego më parë lajmin e keq. Doktori: Rezultatet e analizave thonë se ke edhe 24 orë jetë. Pacienti: 24 orë?! Kjo është e tmerrshme!! Cili është lajmi shumë i keq?. Doktori: Rezultatet kane dalë që dje.

Të ngjashme

Ska komente

Komento