Doktori me fiksime!

Nje i semure qendronte prej kohesh ne spitalin psikiatrik

Pas shume kohesh qe ndodhej ne ambjentet e ketij reparti spitalor, me ne fund arrin te siguroje nje leje dalje vetem per nje dite.

Kur del dhe kthehet ne shtepi, nje nga miqte,e takon dhe e pyet :

– Si je dhe pse qendron aq gjate ne ate spital?
– Po c’te bej, i kthehet pacienti, doktorit im eshte me fiksime, atij i eshte bere fiksim se une jam me fiksime…

Të ngjashme

Ska komente

Komento