Doktori, inxhinieri dhe politikani

Një doktor, një inxhinier dhe një politikan po debatonin se kush prej tyre kishte dhënë kontributin më të shquar për njerëzimin. Doktori tha: Përëndia krijoi Evën nga Adami; ishte një procedurë kirurgjike, kjo tregon se doktorët kanë ekzistuar që në fillim!?

?Nuk ka mundësi,? -tha inxhinieri. ?Shko një hap më parë kur Zoti krijoi Universin nga kaosi. Kjo është shpikja inxhinierike më e madhë për historinë e njerëzimit! Profesioni im ishte në fillim!?- nguli këmbë ai.

?Shumë e drejtë? ? tha politikani duke ndërhyrë. ? Por kush e krijoi gjithë atë kaos sipas jush? Ne politikanët!?

Të ngjashme

Ska komente

Komento