Doktori dhe vizita e “kripur”

Doktor, vdiqa nga barku – i thotë – të lutem më bëj derman”. Pasi e viziton, doktori i jep një ilaç dhe i thotë: “Shko në shtëpi, pij këtë dhe do të qetësohesh”.
“Ok faleminderit! Sa detyrohem për këtë vizita”, e pyet Beni.
“50 mijë lekë!”, i drejtohet ai. “Sa!? Po tallesh doktor?”, i thotë Beni.
“Jo, kaq bën vërtet, sepse unë kam investuar kushedi sa vjet për të ndjekur studimet dhe të gjithë specializimet e duhura që të bëhesha e të mësoja si të shëroja ty”.
“Po pse, unë ta kam fajin që paske qenë aq injorant”, i kthehet Beni.

Të ngjashme

Ska komente

Komento