Doktori

Një doktor i ri i mburrej mikut të vet:
– Kam zgjedhur një profesion të hatashëm. Ja, më thuaj ti ndonjë zanat tjetër ku gruaja mund të zhvishet lakurig para teje, ta sodisësh, ta fërkosh, ta thithësh dhe në fund për kënaqësinë që i dhe, t’i kërkosh të shoqit bakshish?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento