Doktor, doktor!

Një italian shumë i shqetësuar shkon tek doktori me beben e tij 6 muajsh në dorë:
– Doktor, doktor! – i vogli im tashmë është 6 muajsh dhe akoma nuk i ka hapur sytë!!!!
Doktori e kontrollon me shumë kujdes dhe pastaj i drejtohet të atit të foshnjës:
– Ai që duhet të hapni sytë jeni ju, pasi fëmija është kinez…..

Të ngjashme

Ska komente

Komento