Doganieri

Zbret nje alamet gpoi nga trageti, e veshme mire, e mbajtme mo, por me hijen e kuckes… i afrohet doganieri dhe i thote: Motre, sa e ke pazarin?! Uah si ste vjen turp, si me drejtohesh keshtu, i thote ajo… leni llafet goce, me thuj sa e ke dhe e myllim ket muhabet, ja beh ky. E po mire thote kucka, 1.5 milion leke. O motre, thote doganieri, une du me te shker-dhy, jo me te zhdoganu…

Të ngjashme

Ska komente

Komento