Djaloshi student

Një djalosh- student – i afrohet një kolegeje në biblioteke dhe e shikon thellë që vajza të reagojë.

Kur vajza e heton se djaloshi po e shikon pandarë – i thotë:

-” O ti djalë mos me shiko ashtu se zemra ime i takon dikujt tjetër?
– Djaloshi i’a kthen: – S’ka lidhje, ti ke edhe organe të tjera.

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply duresa 18/07/2010 at 9:02 am

    hahahahahahahahaha jam shkri tu kesh kur e kum lexu dhe organe te tjera hahahahah

  • Reply besjana 27/03/2011 at 7:53 pm

    hahahhaha sa komikeeee

  • Komento