Djali, xhaja dhe ferrari

Nje djale i ri mori nje ferrari dhe me vete merr nje xhaje te vjeter te moshesh 80. Nisen kta te dy me makine. Arrin kilometrazhi me 120 edhe cuni shtyp nje plak te vjeter..
I thote xhaja: More ca bone keshtu shiko si e vrare?
Cuni: xhaje merr vesh nga ferrarri?
Xhaja: jo.
Cuni: ateher rri mos fol.
Pastaj prape me shpejtesi edhe prap shtyp nje plak tjeter. I thote xhaja: ca po ben more se i vdiqe te gjithe .
Cuni:xhaje a merr vesh ti nga ferrarri?
Xhaja:jo.
Atehere pusho.
Pastaj mbasi shtyp edhe nje djale te vogel i thote xhaja prape. E pyet cuni : xhaje a merr nga ferrarri?
xhaja i nxefur thote Po.
Cuni: atehere ku dreqin i ka frenat ?

Të ngjashme

Ska komente

Komento