Djali, mamaja dhe kompjuteri

Nje djale i drejtohet te emes.

Djali – Mama kam blere nje super vile , kam 30 Milion $ ne llogarine time bankare , kam 1 Lamborghini , 1 Ferrari Enzo ,Bentley etj.

Mamaja – Bravo bir !! …tani fike kompjuterin edhe futja gjumin se vajti vone , luaj neser.

Të ngjashme

Ska komente

Komento