Djali inteligjent

Një djalë shumë “inteligjent” shkon për të kërkuar dorën e vajzës, tek shtëpia e të atit të saj.
– Kam ardhur t’ju kërkoj dorën e vajzës suaj?
– Cilën, të madhen apo të voglën?
– Më falni, por nuk e dija që vajza juaj paska një dorë të madhe dhe tjetrën më të vogël…

Të ngjashme

Ska komente

Komento