Djali dhe shoqet që flenë në hotel

Po të lajmëroj se do të vonohem sonte”.
Babai: “Pse ku do të shkosh?”
Djali: “Do dal të pij diçka, me dy mikesha, Inesin dhe Sonilën!”
Babai: “Po para’, a ke?”
Djali: “Po!”.
Babai: “Po, patentën?”
Djali: “Po e kam!”.
Babai: “Çelësat i more?”
Djali: “Nuk e di nëse më duhen, se zakonisht ato i detyrojnë shokët të flenë në hotel…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento