Djali dhe mesimi

Djali : E kom marr 3 n’test
Babi : E more trullq ma morre ftyren
Djali : E kom marr 4 n’test
Babi : Pse nuk msojshe edhe pak edhe e kishe marr 5
Djali : Ekom marr 5 n’test
Babi : Ani djali jem se per veti e ki krejt…!

Të ngjashme

Ska komente

Komento