Djali Dhe Berberi !!

Shkon nje cun, fut koken ne berberhone dhe pyet berberi. Sa duhet me prit per i te qethme?

2 ore i thote berberi se kom njerez.
mas nja dy ditesh prap ky cuni

Sa duhet me prit?
Nja 3 ore i thot berberi, se jom plot me njerez.

Nja dy dite me vone prap ai cuni marifetin, Sa osh pritja?
Nja i ore e gjysem i thote berberi.

Iken ai cuni prap. Berberi i kishte hyp kureshtja dhe i thote cirakut te vet. Ik e gjemoje ate cunin e me thuj ku shkon ai kur pret.

Kthehet ciraku mas nja gjys ore duke u dhi tu qesh. He i thote berberi, ku shkoi ai. Ciraku vazhdonte te qeshte me lot. Ore do me thuash apo jo i thote berberi.

Ciraku fshiu lotet me mengen e kemishes dhe i tha.

Te shpia jote.

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply berfin 12/07/2010 at 11:17 pm

    shume nice jeni shumeee

  • Reply xhesi 07/07/2011 at 7:01 pm

    uf na cmndet me fjalen nice?

  • Komento