Divorc me përfitim

Avokati thërret në telefon klientin e tij milioner.
– Zotëri, kam një lajm të mirë dhe një të keq.
– Ma thoni të mirin të parin, se sot diçka nuk më ec.
– Lajm i mirë është se gruaja juaj ka investuar 3.000 euro në disa fotografi, nga të cilat beson se do të përfitojë rreth pesë-gjashtë milionë euro…
– Eh, shumë mirë! Cili ishte lajmi i keq?
– Në ato fotografi ndodheni ju dhe sekretaresha juaj…

Të ngjashme

Ska komente

Komento