Dituria nuk ka fund

Një student i pasur hyn në provim të historisë në fakultet. Profesori e pyet:
– Ku është hedhur bomba atomike?
Ai nuk ka lidhje se ku, i nxjerr ca para dhe e kalon provimin.
Të nesërmen vjen një fukara në provim.
– Ku është hedhur bomba atomike?
– Në Hiroshima dhe Nagasaki!
– Kur?
– Në vitin 1945.
– Sa njerëz kanë vdekur.
– Tre milionë.
– Mi thuaj emrat kolegë, emrat!

Të ngjashme

Ska komente

Komento