Ditar burri

Burri shkruan në ditar:
“Ky shi ka ditë që s’po ndalet. Gruaja ime ka hyrë në depresion për shkak të motit, vetëm qëndron afër dritares dhe shikon!
Nëse shiu vazhdon të bie edhe ndonjë ditë, duhet t’ia hapë derën gruas dhe ta lë të futet brenda!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento