Dita e punës

Njëri shkoi tek dyqani i lagjes dhe i tha shitësit:

– Sa është bërë një ditë punë e pulës?

– Më falni po nuk ju kuptoj.

– Një vezë desha të them, a nuk i duhet pulës një ditë për ta bërë atë?

Të ngjashme

Ska komente

Komento