Disa fjalë të urta

– Trimi i mirë me shoqe shumë!
– Burri që është burrë,bën një litër shu…!
– Qyli është nëna e të gjitha të këqijave,
por si nënë duhet respektuar!
– Duaje Atdhen,si miza halen!
– Qent le të lehin,ti futja vrapit!
– Mendja e shëndosh,do kok të madhe!
– Njeriu që vetëm për vete punon,
punon një muaj dhe bën nje milion!
– Feja e Shqiptarit,është pasuria!
– Ku të duket balta më e ëmbël se Mjalta?
Në cmendinë!
– Në rrezik e në nevoj,secili për hesap të vet!
– Qeni që lehë,të le sakat!
– Buke e Kripe e Zemer! Benz,RedBull dhe Femer!

Të ngjashme

Ska komente

Komento