Diplomati amerikan

Një diplomat amerikan po fliste para një turme të madhe në Abixhan, Bregu i Fildishtë.
Për të krijuar me kontakt sa më të mirë me turmën ai hera herës tregonte një barcoletë. Pas çdo barcolete ai çuditej shumë, sepse përkthyesi thoshte vetëm tre fjali dhe turma qeshte. Pas mitingut ai e pyeti përkthyesin: Si arrije të thoshe çdo barcoletë me pak fjalë?-“Si me thjeshtu unë thoshna: Ai tha një barcoletë, qeshuni”

Të ngjashme

Ska komente

Komento