Dija e tepert

Djali kthehet në shtëpi dhe u tregon prindërve dëftesën. Të gjitha 10-ta. Babai sa e pa, merr çiften dhe e vret.
– Ç’bëre?! – bërtiti gruaja.
– Grua, ky dinte shumë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento