Diferenca ndermjet vjehrres dhe maces

Kam nje simpati te vecante per macet
E cova macen ne nje qytet tjeter dhe e lashe ne nje kazan pleherash, pa pasur asnje mundesi mbijetese. Por u kthye ne shtepi. Pa te bertitura, pa kercenime, pa denonecime ne polici. Jo si vjehrra ime!

Të ngjashme

Ska komente

Komento