Diçka të kuqe

Tregimi i një gruaje punëtore: “Lexova në një revistë se duhet doemos të mbaja diçka të kuqe për të tërhequr vëmendjen. Dhe kjo rezultoi shumë e saktë! Bleva një thes speca të kuq dhe e mbaja me të dy duart, të gjithë më shikonin dhe më thoshin: ‘Bravo të qoftë!’”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento