Dhurata për ditëlindje

E kishte ditëlindjen gruaja dhe e pyet burrin: Çfarë më ke blerë për ditëlindje?
Burri: E sheh atë Ferrarin e kuq? Gruaja: Po e shoh. Burri: Me atë ngjyrë ti kam blerë çorapet!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento