Dhurata e doganierëve

Grumbullohen disa doganierë dhe flasin për dhuratën që mund t’ia bëjnë për ditëlindje një kolegu të tyre.
– T’ia blejmë një motoçikletë?
– Është pak!
– T’ia blejmë një veturë?
– Është pak!
– T’ia blejmë një banesë?
– Është pak!
– Ta lëmë vetëm në një ndërrim?
– Eh, kjo është tepër…

Të ngjashme

Ska komente

Komento