Dhurata e bashkëshortit për ditëlindjen e gruas

Ne dileme, ai e bisedoi këtë me një mikun e tij:
– Nuk di se çfarë t’i bej dhurate time shoqeje, pasi ajo ka çdo gjë, përveçse ajo është ne gjendje te blejë çfarë te doje.
– E kam një ide, i thotë shoku i tij. Lëri një letër kërkesë ne dore ku shkruaj se ke ne dispozicion dy ore seks te forte, si ta duash ti. Me siguri qe asaj do t’i pëlqejë propozimi, dhe me shume gjasa do te gëzohet.
Te nesërmen, miku e takon dhe e pyet se si shkoi propozimi qe i kish sugjeruar një dite me pare.
– I pëlqeu, filloi te tregoi bashkëshorti naiv, u ngrit ne këmbë, me falënderoi, me puthi edhe ne buze dhe me pas iku me vrap, duke me thënë : “shihemi pas dy orësh atëherë”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento