Dhomat e Ferrit

Ishte njoni dhe vdiq e shkoi ne ferr. aty u del djalli para dhe u thot qe keni 3 opsione, dhoma 1, 2 ose 3 dhe hap te tre dyret djalli. te dhoma par shofim kta qe te gjith po rrinin me kok posht ne nji tapet.

-Te dhoma dyt te gjith po rrinin me kok posht ne cimento. kurse te dhoma tret ishin te zhytur ne m*t deri ne gju dhe po pinin kafe.

-Hadj thot ky, do maj cik er po t pakten s’do me bi gjaku ne koke dhe po ne kafe. dhe zgjedh dhomen e tret e futet brenda. ku sapo mbyllej dera djalli u thot: – hajd tani maroi pushimi, kok posht shpejt

Të ngjashme

Ska komente

Komento