Dhjete femije me te njejtin emer, por me….

Aty takon drejtorin, te cilit i`a shpjegon qarte se perse kishte ardhur ne zyre.
edhe drejtori, merr nje dosje te paplotesuar, qe te shenoje te dhenat e gruas,
e cila kerkonte perkrahje sociale.
Drejtori :- Emer, Mbiemer ju lutem?
Gruaja :- I thote emrin dhe mbiemrin e saj.
Drejtori :- Sa femije kishit?
Gruaja :- Dhjete.
Drejtori :- Emrat e femijeve?
Gruaja :- Enver.
Drejtori :- Tjetri?
Gruaja :- S’ka nevoje t`jua them te tjeret, pasi te gjithe kete emer kane femijet e mi !!!
Drejtori :- Si eshte e mundur kjo?
Gruaja :- Po ja pra, te gjithe jane djem, dhe une ju kam vene te njejtin emer qe te gjitheve .
Drejtori :- Po kur i therrisni, ndonjerit per t`ju ndihmuar per dicka,
si e kuptojne ata se cilit i keni thirrur ju, konkretishte?
Gruaja :- Po e kuptojne ata, pasi une se cilit i therras ne mbiemrin e te atit te tij…!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento