Dhimbja e barkut

Njeri kishte dhimbje te forta barku dhe shkon te doktori.

– Aman doktor mbarova nga barku!

– Cfare ke ngrene?- i thote doktori.

– Nje konserve peshku-, i thote ky.

– Po kur e hape, mos binte gje ere e keqe? – e pyet doktori.

– Pse duhej hapur doktor?

Të ngjashme

Ska komente

Komento