Dhëndri në gjyq, kish tentuar të vriste vjehrrën

Prokurori:
– Kërkoj qe te pandehurit t’i jepet dënimi maksimal sepse ka dëshmuar se ka tentuar te vrase vjehrrën e tij!
Gjykatësi e shikon me dhembshuri te pandehurin dhe jep verdiktin:
– Ne baze te fakteve qe na janë dhëne, mendoj se duhet ta lirojmë dhe t’i japim edhe një shans tjetër…

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply safije 13/12/2013 at 10:11 pm

    shumm e m ir

  • Komento