Dhëndri me pahir…

– Pra ky është djali me te cilin ti do te martohesh, ku punon ti ?
– Sapo dola nga burgu dhe do te kërkoj për pune..
– Ti do te martohesh me një te burgosur, i drejtohet babai vajzës se tij
Pa pritur përgjigjen nga vajza, ai i drejtohet kandidatit për dhëndër:
– Po pse ke hyre ne burg
– Vrava një tip qe nuk me dha dorën e vajzës se tij..
– Atëhere mire se erdhe ne familje bir..

Të ngjashme

Ska komente

Komento