Dhëndërri dhe nusja

Në disa fshatra të jugut, kur bahen dasma kane disa kange me ngacmime.
Nji prej tyre – nga ana e dhëndërrit; nuse o nuse o, a e ke pa llozin e portës o nuse o nuse o…
-ana e nuses jane me te shkathët: dhëndërr o dhëndërr o, a e ke pa pusin e shpellës o dhëndërr o dhëndërr o…

Të ngjashme

Ska komente

Komento