Dhëmbët e rinj

Angjelini vuri dhëmbët e rinj, dhe sipas porosisë së mjekut, pas pesë ditësh u paraqit në klinikë.
– Si të kanë shkuar dhëmbët? A ke patur dhimbje? — u interesua mjeku.
– Shumë mirë më rrinë dhe nuk më vrasin hiç, – u përgjigj Angjelini.
– As kur hani bukë? — vazhdoi doktori.
– Këto ditë nuk kam hangër asnjë gjë, – spjegoi Angjelini.
– Më është dukur keq që me dhëmbët e huaj të ha madhin
tim.

Të ngjashme

Ska komente

Komento