Dëshpërimi i gruas

Shkon gruaja te mjeku dhe i thotë:

desperatet woman- Doktor jam diçka e dobët në seks nuk mundem më shumë se tri herë për një natë!
– Po kjo është e shkëlqyer! Pse mendoni se është pak?- pyet mjeku.
– Po burri im e bën më shumë se dhjetë herë, ndërsa unë nuk kam fuqi më shumë se dy-tri herë…
Mjeku e këshillon:
– Më së miri, kur burri t’ju mërzisë ndizeni dritën dhe atij do t’i vijë turp dhe do të ndalet.
Në shtëpi natë, burri kalon herën tretë, gruaja nuk mundet më shumë dhe e ndez dritën, kur e sheh mbi të fqinjin.
– Çfarë bëni ju, ku është burri im?- pyet gruaja.
– Ja atje jashtë po shet bileta- përgjigjet fqinji.

Të ngjashme

Ska komente

Komento