Dëshmitë që je femër

• Gjithmonë vonohu një orë më shumë seç ke premtuar, për t’u bërë gati për mbrëmje!
• Ankohu!
• Bëhu atraktive për dikë që është perfekt dhe i do ndejat, dil me të dhe menjëherë kërko nga ai që t’i “ndalë këto sjellje”!
• Nëse ti mundohesh të flesh, kjo ndodh për shkak se je lodhur nga të arriturat tua supernatyrore të ditës. Nëse ai bie në gjumë, këtë ai e bën sepse është dembel!
• Çfarëdo qoftë aktiviteti, ai nuk e bën mirë si i dashuri yt i kaluar!
• Nëse e përqendron i dashuri mendjen te ti, këtë e bën për të të plasur nga inati!
• Nëse të jep hapësirë, ai të injoron!
• Urrej të gjitha kafenetë ku del ai!
• Kërko tretman të barabartë në të gjitha nivelet, përveç pagesës së ushqimit, biletës së aeroplanit, koncertit, rrobave etj., sepse këto janë gjëra me të cilat ai duhet ta dëshmojë dashurinë ndaj teje!
• Qaj për asnjë arsye!
• Mbaje mend se çdo femër, që shikon të dashurin tënd është lavire dhe rrjeti i shoqërisë tënde duhet ta shpërndajë këtë informatë sa më shpejt!
• Vendose veten rastësisht te shokët e të dashurit, ndaju me të, e pastaj bëja me dije se do të jesh e pranishme në të gjitha takimet, veç për ta ngacmuar!

Të ngjashme

Ska komente

Komento